Cene detektivskih storitev

Scroll Down

Kljub temu, da so cene strokovnjaka na tem področju lahko drage, se Detektivsko varnostna agencija trudi, da oblikujemo pošteno ceno, tako da storitve detektiva žal niso dostopne čisto vsem, vendar pa vseeno večini.

Urna postavka dela detektiva je med 50,00 – 70,00 €, v težjih primerih in v primerih, kjer je potrebno delo več detektivov, pa med 70,00 – 150,00 €. K temu se prišteje še kilometrina in DDV.

Če boste naleteli na ponudbo, ki ne dosega teh vrednosti, lahko posumite na neresnega in nestrokovnega izvajalca.

Če želi detektivska agencija imeti zadostno število detektivov za opravljanje kvalitetnega dela na terenu, če želi delati na stroki, se usposabljati, imeti najnovejšo ter zmogljivo opremo, potem vlaga veliko v to in z nizkimi urnimi postavkami ne more vzdrževati ustreznega nivoja strokovnosti in profesionalnosti. Preverite ponudnika, potrebna je previdnost!

Nestrokovno opravljeno delo vas bo stalo veliko več, kot prvotna nizka cena!

 

Cenik

V večini primerov lahko ceno dorečemo šele po sestanku, na katerem se pogovorimo o vašem primeru oz. o vseh pomembnih podrobnostih. Ko boste kot stranka ceno potrdili, je ne spreminjamo več in tako točno veste, kolikšen bo vaš strošek z našo storitvijo.

Neizkušen, slabo usposobljen in opremljen detektiv ne bo zbral dokaznega gradiva, ker mu bo oseba, ki jo opazuje, bodisi ušla, ga opazila ali pa bodo fotografije nezadovoljive za eventualne nadaljnje postopke na sodišču ali drugje.

Preverite, koliko izkušenj ima detektiv, koliko let že opravlja to delo, saj je pomembno, da bo delo opravil strokovno in da bo dokazno gradivo, ki ga bo zbral, lahko uporabno tudi v eventualnem nadaljnjem postopku pred sodišči, drugimi pravosodnimi organi in drugimi organi oziroma organizacijami.

 

Kaj vam koristi, če boste izbrali »poceni« detektiva, če ob zaključku primera ne boste imeli ustreznega strokovnega dokaznega gradiva.

Drag View Close play
Scroll Top