Cenik storitev

Cenik detektivskih storitev

Scroll Down

Kljub temu, da so cene strokovnjaka na tem področju lahko drage, se Detektivsko varnostna agencija vseeno trudi, da oblikujemo pošteno ceno, tako da storitve detektiva žal niso dostopne čisto vsem, vendar pa vseeno večini.

Naše cene so regularne v tej branži, kjer dosega urna postavka dela detektiva približno 50,00 – 70,00 €, v težjih primerih lahko tudi več, v tujini 150,00 € in več.

Če boste naleteli na ponudbo, ki ne dosega teh vrednosti, lahko posumite na neresnega in nestrokovnega izvajalca.

Če želi detektiv, detektivska agencija namreč delati na stroki, se usposabljati, imeti najnovešo, zmogljivo opremo, potem vlaga veliko v to in s tako nizkimi urnimi postavkami ne more vzdrževati ustreznega nivoja strokovnosti in profesinalnosti. Preverite ponudnika, potrebna je previdnost! Nestrokovno opravljeno delo vas lahko stane veliko več, kot prvotna nizka cena!

Cenik

Upoštevajte, da lahko v večini primerov urno postavko ali pavšalno ceno dorečemo šele po sestanku, na katerem se pogovorimo o vašem primeru oz. o vseh pomembnih podrobnostih. V večini primerov lahko pričakujete ceno okrog 50,00 € na uro ali pa pavšalni znesek v primeru več ur, ki pa to postavko nekoliko zmanjša. Ko boste kot stranka to ceno potrdili, je ne spreminjamo več in tako točno veste, kolikšen bo vaš strošek z našo storitvijo.

Preverite, koliko izkušenj ima detektiv, koliko let že opravlja to delo, saj je pomembno, da bo delo opravil strokovno in da bo dokazno gradivo, ki ga bo zbral, lahko uporabno tudi v eventualnem nadaljenjem postopku pred sodiščem, drugimi pravosodnimi organi in drugimi organi oziroma organizacijami.

Kaj vam koristi, če boste izbrali poceni, »cenenega« detektiva, če na koncu primera ne boste imeli ustreznega strokovnega dokaznega gradiva?

Cenovni model:

  • Vedno so obračunane dejansko opravljene ure in stroški.
  • Naši stroški telefona in eventualni stroški pošte so vključeni v urno postavko in vam jih ne zaračunamo.
  • Stroški uporabe naše posebne detektivske tehnike so prav tako vključeni v urno postavko in vam jih ne zaračunamo.
  • Brez dodatnih stroškov za vikend ali delo ponoči. Sedem dni v tednu, 24 ur dnevno, imamo isto urno postavko.

Bernarda Škrabar, 08.02.2015

Drag View Close play
Scroll Top