Delovni utrip v aprilu

Delovni utrip v aprilu

Scroll Down

April – muhasti mesec je poskrbel, da smo bili tudi DVA-jevci malce muhasti, zato nas je bilo težko dobiti samo na enem mestu. Kje vse smo bili in kaj smo počeli?

 

AKI-banner
Od konca marca do začetka aprila smo bili aktivni udeleženci prve Akademije korporativne integritete, kjer smo se družili z mnogimi zanimivimi ljudmi s področja različnih strok. Lepo se je povezovati in sklepati nova prijateljstva.

 

Bernardin, Portorož
V Grand Hotelu Bernardin v Portorožu je bila detektivka Bernarda Škrabar del okrogle mize na Dnevih slovenske informatike.

 

vrtec1
V enem izmed vrtcev smo se igrali detektive. 40 nedobudnih malih detektivov je našlo nagajivca, ki je iz vrtčevske kuhinje odnesel čokolado. S skupnimi močmi in iskanjem sledi smo ga hitro odkrili 😀

 

23. aprila ste nas lahko poslušali na Radiu Kranj. Več pa na povezavi do arhiva oddaj: http://www.radio-kranj.si/arhiv/

 

posvet2
Del ekipe DVA se je udeležil 11. tradicionalnega kriminalističnega posveta na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani.

 

Na GR8 marketing si lahko preberete, kako smo prišli do svojih prvih strank in naročnikov. Klik na: http://gr8.si/kako-je-10-uspesnih-slovenskih-podjetij-prislo-do-svojih-prvih-strank/

 

 

Zelo ponosni smo na objavo strokovnega članka v strokovni publikaciji CII (Council of International Investigators). Gotovo boste v prihodnosti v CII še brali o nas 🙂 http://www.cii2.org/assets/councilor/councilor-2015-april.pdf (stran 20-23).

SPOROČILO MESECA APRILA je “Zahtevajte original, ne zadovoljite se s kopijo!”

Vaš DVA TIM

 

Se beremo v maju – najlepšem mesecu v letu!! 🙂

Drag View Close play
Scroll Top