Delovni utrip v maju

Delovni utrip v maju

Scroll Down

Mesec maj s soncem obsijan nam je namenil veliko lepega. Kje smo bili in  kaj smo počeli si preberite v spodnjem prispevku.

Usposabljanje
V mesecu maju smo bili pri DVA deležni internega usposabljanja. V čast nam je bilo gostiti dva izjemna strokovnjaka, ki sta nam nesebično podala mnogo svojega znanja.

 

Spletne prevare
Opozarjali smo na spletne prevare, ki jih je iz dneva v dan več. Bodite pazljivi z elektronsko pošto, v spletnih trgovinah in pri spletnem bančništvu. Kako poskrbeti za lastno varnost si lahko preberete v naših zapisih na blogu.

 

RadioHit

 

partnerska nezvestoba
V mesecu maju smo tudi uspešno zaključili nekaj primerov preiskovanja partnerske nezvestobe. 

 

Happy-Birthday
V najlepšem mesecu v letu pri DVA tudi dvakrat pihamo svečke. Vse najboljše !

 

Vrtec
Del tima DVA je obiskal vrtec na Vranskem, kjer smo se najprej pogovarjali o detektivskem poklicu, nato pa smo na papir odtisnili svoje dlani in prste ter odkrivali naše sledi. Iskali smo še osebo, ki nam je v kuhinji odnesla čokolado ter se odpravili na lov za izgubljenimi igračami. Imeli smo torej najmlajšo publiko do sedaj in imeli smo se odlično!

 

Botrstvo
Ostajamo DONATOR v humanitarnem projektu BOTRSTVO, za pomoč otrokom in mladim v hudih življenjskih stiskah. Pomagajmo tistim, ki si ne morejo pomagati sami!

 

Okrogla miza
Potrdili smo udeležbo na okrogli mizi z naslovom “Varstvoslovec gre na trg”, kjer bomo z lastnimi izkušnjami na področju detektivskega dela poskušali študentom in bodočim zainteresiranim detektivom predstaviti dobre in slabe plati tega poklica, potrebne kompetence ter mnogo drugega. Vabljeni, da nas pridete pogledati na Fakulteto za varnostne vede, 4. 6. 2015, ob 16. uri.

 

 

SPOROČILO MESECA MAJA: ” V Detektivsko varnostni agenciji zagotavljamo obravnavo v skladu z etičnim kodeksom detektivov ter varstvo in zaščito osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l.RS, št. 86/2004).”

Confidential

 

Vaš DVA TIM

 

Drag View Close play
Scroll Top