Dogajanje v mesecu juliju in avgustu

Scroll Down

Že kar nekaj časa se nismo javili s tole rubriko našega bloga, vendar imamo za to povsem dobro in tehtno opravičilo: večinoma smo bili vsi detektivi DVA angažirani na terenu, kjer smo delali na velikih in obsežnih primerih, zato nam ja za “javljanje s terena” enostavno zmanjkalo časa. Se je pa tako v avgustu in septembru zgodilo veliko stvari, medijsko bolj ali manj odmevnih. Kako smo preživeli zadnja dva poletna meseca pa si poglejte v nadaljevanju.

AVGUST

DnevnikObjektiv
1. avgusta ste nas lahko našli v Dnevnikovem objektivu, kjer smo podali mnenje ter odgovorili na nekaj vprašanj v zvezi z varovanjem osebnih podatkov.

 

blog1.2
V mesecu avgustu in septembru smo objavili mnogo zanimiv, koristnih in zabavnih zapisov na blogu. Vabljeni, da se nam pridružite pri odkrivanju detektivstva, informacijske varnosti ter vsega kar je vmes.

 

DrugWipe
– DVA TIM je usposobljen za opravljanje testiranja na prepovedane droge. Opravili smo specialna usposabljanja, med drugim na Združenju za razvoj forenzične toksikologije in drugih forenzičnih ved. Uporabljamo zanesljive testerje, ki jih uporabljajo policije po svetu.

 

vidoq
Objavili smo reportažo obeležitve mednarodnega dneva privatnih detektivov in preiskovalcev, ki poteka vsako leto 24/7. Letos smo se pri DVA odločili, da obeležimo dogodek kot prva detektivska agencija v Sloveniji. Če jo želite prebrati, pobrskajte po našem blogu malce nazaj. Povezava: http://detektiv-dva.si/pod_lupo/delovni_utrinki/obelezitev-mednarodnega-dneva-zasebnih-detektivov-in-preiskovalcev-24-07-2015/

 

SEPTEMBER 

Revija POD LUPO_slika
V mesecu septembru je izšla prva številka naše težko pričakovane prve revije POD LUPO – revija Detektivsko varnostne agencije, kjer je kopica zanimivih člankov s področja zgodovine, detektivskega dela in poklica ter mnogih drugih, ki se z detektivstvom povezujejo. Vabljeni k branju. P.s. : Revijo vam lahko pošljemo po pošti (3, 66 € + poštnina), kmalu pa si jo boste lahko prebrali tudi v NUK-u ter ostalih knjižnicah po Sloveniji.

 

Kongres_menedžerjev
24. in 25. septembra smo se v Portorožu udeležili managerskega kongresa, kjer smo širili besedo o Detektivsko varnostni agenciji, storitvah, naših pogledih za prihodnost ter naši dejavnosti. Vsem zainteresiranim smo podarili tudi po en izvod naše prve revije POD LUPO.

 

preverjeno
V torek 29.9.2015 ste nas lahko spremljali v oddaji Preverjeno na POP TV. Če ste nas zamudili nas lahko še zmeraj ujamete na http://voyo.si/multimedia/preverjeno-285.html

 

polnocni_klub
V petek 2.10 je bila detektivka in direktorica podjetja DVA gostja v oddaji POLNOČNI KLUB. Oglejte si nas!

 

IZJAVA MESECA avgusta in septembra pa je tokrat v duhu našega delavnika in stalne razpoložljivosti za delo.

telefon

Dosegljivi smo na telefon: 01 /292 77 95 in 031 246 072
Za urgentne storitve za podjetja smo dosegljivi 24/7, za ostale zadeve pa med delavnikom od 8.00 – 16.00.

 

 

 

 

 

 

Vaš DVA TIM

Drag View Close play
Scroll Top