Spletne preiskave
Preiskava naložb

Preiskava naložb

Ponujamo vam preventivno preverjanje investicij in naložb. Preden vložite svoj denar se posvetujte z nami in preverite ali morda gre za goljufijo.

Scroll Down
Preiskave kriptovalut
preiskava naložb

Preiskave naložb

Preden investiramo bi morali pomisliti kam zares investiramo. Preiskave naložb so nov trend, ki zagotavljajo varnejše investiranje. Za vas preverimo ali je vaša investicija goljufija ali je res vredna zaupanja.

Danes ne moremo govoriti o trendu spletnih goljufij in tako imenovanih investicijskih prevar, ker bi to namigovalo na nekaj novega in trenutnega. V resnici gre za pojav, ki je prisoten že vrsto let in ne kaže, da bi se karkoli spremenilo na bolje.

 

S porastom dela od doma in večjo prisotnostjo ljudi na spletu, je le število goljufij in prevar večje.

 

Večina nas misli, mene že ne morejo ali pa saj mi nimajo kaj vzeti. Dejansko smo lahko žrtve prav vsi, brez izjeme iz vseh družbenih slojev. Spletni goljufi niso izbirčni, vzamejo denar vsakomur, ki jim ga je pripravljen poslati.

 

Vsak od nas si želi oplemenititi svoj težko zaslužen denar, konec koncev je preprosta in tudi pravilna logika, da je denar, ki nam leži denar, ki izgublja vrednost. Torej, ga je smiselno investirati. Kam pa?

 

Nenadoma se nam prikaže idealna priložnost investicije, naložba, recimo v kripto valute. Preko spleta nas kontaktira prijazen svetovalec, prepriča nas da najprej investiramo nekaj malega našega trdo zasluženega denarja v njihovo spletno platformo.

 

Platforma seveda izgleda profesionalno in zaupanja vredno. Na začetku tudi vidimo, kako se naših 1.000,00€ v kratkem času spremeni  v 1.500,00€, 2.500,00€, 10.000,00€!

 

In potem, na enkrat se nekaj zgodi, trg kriptovalut pade in denarja ni več, če preostanek, ki nam je ostal želimo dvigniti, prijaznega svetovalca, ki nas je nagovoril nenadoma ni več.

 

Napredoval je. Sedaj je v švicarski banki, nekje drugje, nedosegljiv. Z vami je sedaj vodja vašega računa. Pravi vam, da če želite povrniti svojo investicijo oz naložbo, morate še dodatno investirati, plačati neke namišljene davke, stroške.

 

Spretno vas vodi po spirali propada k še večjemu oškodovanju ali celo še hujšem zadolževanju.

 

Ne rabi vam biti nerodno. Oni se s tem ukvarjajo 10-16 ur na dan, vsaki dan že nekaj let. Dobri so v svojem poslu in ga obvladajo. Znajo manipulirati in zavajati.

 

Niso pa vsemogočni. Njihove slabosti in napake so nam poznane, vidimo, kje delajo napake in znamo razločit goljufijo od prave priložnosti. Nekaj nam ji tudi uspe odkriti.

 

Preden investirate v kriptovalute ali druge finančne priložnosti, ki izgledajo predobre, da bi bile resnične, nas kontaktirajte. Raje investirate v preventivno preverjanje vaše finančne prihodnosti, kot v reševanje vaše finančne negotovosti.

Drag View Close play
Scroll Top