Kaj delamo in česa NE delamo

Scroll Down

Kaj delamo?

DVA se vsakodnevno srečuje z zbiranjem informacij za svoje naročnike: gre za pridobivanje informacij o dolžnikih, osebah, ki se skrivajo ali so pogrešane, informacije o osebah, ki morebiti zlorabljajo bolniši dopust ali uveljavljanje potnih stroškov ter še mnogo drugega.

K vsakemu primeru pristopimo na transparenten in enostaven način. Pri svojem delu uporabljamo javno dostopne informacije kot tudi registre in evidence državnih organov. Kot detektivi se včasih poslužimo tudi kreativnih preiskovalnih tehnik, vendar le v primeru, da z njimi ne prekoračimo zakonskih določb.

Razvito imamo močno podporno mrežo izkušenih preiskovalcev, zaradi česar smo proaktivni, učinkoviti in uspešni.

Naš cilj je preprost. Našim strankam nudimo najboljše in objektivno preverljive relevantne informacije, na podlagi katerih lahko v prihodnosti lažje sprejemajo odločitve.

Česa ne počnemo?

Ne uporabljamo nezakonitih ali neetičnih metod pridobivanja informacij. Nimamo dostopa do bančnih ali zdravstvenih kartotek, niti do skrivnih vladnih dokumentov. In, ne, ne bomo ugotavljali bivališča osebe, do katere čutite simpatijo.

V primeru, da vam ne moremo pomagati, vam bomo vseeno svetovali na koga se lahko obrnete ali pa bomo za vas našli tistega, ki vam lahko pomaga.

Kako delamo?

Živimo za svoje delo. Trdo delamo in mislimo kreativno. Po začetnem posvetovanju vedno poskrbimo za naše stranke (naredimo podroben akcijski načrt, ki temelji na naših izkušnjah). Naše delo se izvaja v etapah: od načrta, izvedbe, do strokovnega poročila.

Drag View Close play
Scroll Top