Ko se izkaže, da je poceni detektiv zelo drag

Scroll Down

Zakaj bi plačali za “background check”, če lahko sami pobrskate po spletu? Zakaj bi plačali detektivski agenciji 80,00 EUR na uro, če lahko dobite drugega poceni detektiva pol ceneje? Konec koncev vam lahko slednji naredi še enkrat toliko ur za isti končni znesek. Ampak! Ste morda pomislili, da vam lahko “dražja” detektivska agencija opravi isto preverbo v treh urah, torej za 240,00 EUR, cenejša pa bo morda za takšen primer potrebovala 10 ur, in bo končni znesek “cenejše” agencije višji?

Na nas se je pred kratkim obrnila stranka, ki je predhodno najela detektiva, ker je bil po njenih navedbah pač cenejši. Vsaj na prvi pogled. Potrebno je bilo najti dolžnika, zbrati informacije o njegovem evidentiranem in neevidentiranem premoženju ter z njim opraviti razgovor za možnost izvensodne poravnave. Skratka, ne preveč komplicirana zadeva in verjetno tudi od tod odločitev stranke, da se odloči za čim cenejšo alternativo. Vendar dejstvo je, da se tudi, na prvi pogled “ne preveč komplicirana zadeva”, na koncu izkaže za še kako trd oreh.  Primeri so namreč vedno bolj zahtevni, nepridipravi vedno bolj iznajdljivi in malodane ni primera, ki bi bil običajen in lahek.

V končni fazi se je zgodilo, da naš predhodnik v enem mesecu ni uspel najti dolžnika, ki se je skrival. Stranka se je zato odločila angažirati drugega detektiva in prišla do nas. Primer smo rešili v štirih dneh in stranki predali informacije o dejanskem bivališču dolžnika.

Posledično temu je bila stranka seveda zadovoljna, en mesec dela poceni detektiva, smo sami rešili v štirih dneh.

Podobnih primerov se je skozi leta nabralo kar nekaj.

Kaj je torej za vas kot stranko ceneje?

Verjemite, da obstajajo tehtni razlogi, zakaj smo določeni detektivi dražji od drugih! Zagotovo se stalno usposabljamo, izobražujemo, certificiramo, vlagamo v vedno novo in zmoglivejšo opremo, itd. Vse to vpliva na končni rezultat za stranko, in to je kvalitetno pridobljene informacije za naše naročnik.

Drag View Close play
Scroll Top