Preverjanje ozadja oseb

Iskanje informacij o naročniku (javno dostopnih, Deep in Dark netu)

Scroll Down
Preverjanje ozadja oseb

Iskanje informacij o naročniku (javno dostopnih, Deep in Dark netu)

Iskanje informacij na spletu je postalo eden izmed najpomembnejših delov detektivskega dela. S pomočjo posebnih orodij in znanj lahko odkrijemo informacije o osebah ali dogodkih, ki so sicer skrite pred očmi javnosti. V Detektivsko varnostni agenciji imamo strokovno usposobljene detektive, ki se ukvarjajo z iskanjem informacij na spletu.

Pri tem preverjamo tako klasični internet kot tudi deep in dark net. Deep net je del interneta, ki ni indeksiran z iskalniki, medtem ko je dark net skrit in dostopen le prek posebnih brskalnikov. Na tem delu interneta se pojavljajo kriminalne dejavnosti, zato je zelo pomembno, da se tega lotevamo previdno in strokovno.


S pomočjo naših dolgoletnih izkušenj in specialističnih znanj za stranke preverimo njihovo izpostavljenost na internetu. Pregledamo ali ima stranka kompromitirane podatke kot so uporabniška imena, gesla, kreditne kartice, osebne podatke, naslove, elektronske naslove in mnoge druge podatke. S tem lahko preprečimo krajo identitete, izsiljevanje, ogrožanje varnosti in druge zlorabe podatkov.


Pri svojem delu uporabljamo posebno programsko opremo, ki nam omogoča, da pridobimo podatke iz različnih virov na internetu. Vse informacije, ki jih pridobimo, so zelo natančne in zanesljive, saj jih preverimo in preverjamo v več virih. S tem zagotavljamo, da so informacije, ki jih prejmejo naše stranke, zanesljive in uporabne.

Naši detektivi so strokovnjaki za OSINT (open-source intelligence), kar pomeni, da znajo učinkovito uporabiti javno dostopne vire informacij. Pri tem uporabljamo različne metode, kot so iskanje po spletnih forumih, socialnih omrežjih, spletnih straneh in drugih virih. Vse informacije, ki jih pridobimo, so pravilno interpretirane in predstavljene v razumljivem jeziku, kar omogoča našim strankam, da sprejmejo prave odločitve glede svoje varnosti in zaščite.


Pri svojem delu uporabljamo posebno programsko opremo, ki nam omogoča, da pregledamo tudi skrite kotičke interneta, ki jih je težje najti. S tem lahko zagotovimo našim strankam, da so njihovi podatki varni in da so izpostavljeni samo tistim, ki jim želijo razkriti. Poleg tega pa lahko s pomočjo deep in dark neta pridobimo informacije o konkurenci, ki jih ne bi našli drugače.

V naši agenciji se ukvarjamo tudi s tako imenovanimi OSINT (Open-Source Intelligence) preiskavami. To pomeni, da z uporabo javno dostopnih virov na internetu preverimo informacije o določeni osebi, podjetju ali dogodku. Z OSINT preiskavami lahko pridobimo informacije o zaposlenih, strankah, poslovnih partnerjih, konkurenci in še veliko več. S tem lahko našim strankam pomagamo pri odločanju in načrtovanju strategij.


Kot detektivska agencija se zavedamo, da so podatki na internetu lahko zelo občutljivi in da lahko njihova razkritja povzročijo resne težave. Zato v svojem delu uporabljamo najvišje standarde varnosti in zasebnosti, da zagotovimo, da so naši strankini podatki vedno varni. Naša strokovna ekipa bo stranki v vsakem trenutku na voljo za kakršnakoli vprašanja ali pomisleke glede varnosti podatkov.


Zaupajte nam svoje skrbi glede varnosti vaših podatkov na internetu. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami bomo poskrbeli, da boste vedno korak pred konkurenco.

Drag View Close play
Scroll Top