Mesec julij

Mesec julij v nekaj klikih

Scroll Down

Poletni meseci so se izkazali za zelo delavno obarvane – prizanesli nam niso ne z delom na vročini ne z nekaterimi zagonetnimi primeri. Kljub temu smo uspeli obeležiti mednarodni dan privatnih detektivov (kmalu o tem sledi tudi reportaža), podati nekaj izjav za javnost ter se s polno paro lotiti naše velike projekta – prve revije POD LUPO. Nekaterim je ob vsem tem uspelo za nekaj dni tudi pobegniti na morje. 😀

 

Mladim_se_dogaja
DVA TIM sodeluje v projektu “IZZIVI MLADIM”, kjer bodo mladi (15 do 29 let) v sodelovanju s podjetji pripravili izzive, ki jih boste lahko reševali na delavnicah v septembru in oktobru po celi Sloveniji.

 

radio_ekspress
V luči (še vedno) vročega (poletnega) političnega dogajanja smo podali izjavo na Radiu EKSPRES glede arbitraže, prisluškovanja politikom ter ogrožanja samega arbitražnega postopka.

 

vidoq
24. julij je tradicionalno posvečen vsem zasebnim detektivom po svetu. Pri DVA smo kot prvi v Sloveniji na prav poseben način obeležili ta dan. Kaj smo počeli, kje vse smo bili in še mnogo več bomo predstavili v prav posebni reportaži. Prav tako smo v počastitev tega dne začeli z izdajo prve revije POD LUPO, ki bo vsak čas uzrla luč sveta!

 

projekt_destiny
Sodelovali smo pri raziskavi EU projekta DESTINY. Glede na pretekle raziskave v EU obstaja vrzel med zahtevanimi kompetencami delodajalcev in pa obstoječimi kompetencami na trgu dela. Evropski projekt DESTINY želi z raziskavo stanja med delodajalci, iskalci zaposlitve in visokošolskimi institucijami v LOKALNEM okolju ugotoviti manjkajoče kompetence in veščine.

 

DnevnikObjektiv
1. 8. 2015 nas najdete v DNEVNIKOVEM OBJEKTIVU. Med drugim lahko izveste na kakšen način je pravzaprav sploh prišlo do tega intervjuja 🙂

 

POD_LUPO1
Še malo pa bo izšla naša prva revija POD LUPO, ki je nastala na podlagi ljubezni do detektivskega dela. Zajema preko 25 izčrpnih prispevkov iz zelo različnih področij. Še malo, pa jo boste lahko brali!

 

MISEL MESECA JULIJA O VREDNOTAH DVA TIMA POVZETA V SLIKI IN BESEDI: 

vREDNOTE

 

Vaš DVA TIM

Drag View Close play
Scroll Top