Poslanstvo in vrednote Detektivsko varnostne agencije

Scroll Down

POSLANSTVO

Naše poslanstvo se je pričelo razvijati že v letu 2006. Takrat smo prvič stopili v detektivske vode z namenom pomagati ljudem ter podjetjem pri odkrivanju in reševanju goljufij, preslepitev ter vsakodnevnih skritih in škodljivih ravnanj, ki se dogajajo v naši družbi, na delovnem mestu ter v okolici, v kateri živimo in delujemo.
Danes nam zaupa veliko tako posameznikov kot srednjih in večjih podjetij po vsej Sloveniji. Njihovo zaupanje smo si pridobili predvsem s hitro odzivnostjo, dosegljivostjo (24/7) ter kvaliteto storitev. Mnogim smo pomagali do boljših rezulatov, zato je tudi naš cilj, da postanemo ena najbolj prepoznavnih, sposobnih ter učinkovitih detektivskh agencij v Sloveniji.
Smo agencija, ki ji ljudje zaupajo.

NAŠE VREDNOTE

Poštenost

Delujemo transparentno, premišljeno in smo zaupanja vredni poslovni partnerji. Tisto, kar obljubimo tudi izpolnimo.

Integriteta

Delujemo etično in načelno tudi takrat, ko nas nihče »ne gleda«. Pri svojem delu izvajamo ustrezne pricipe varovanja podatkov in zaupnosti do vseh naših strank ne glede na vrsto primera. Vedno storimo to, za kar smo se zavezali, da bomo storili.

Usmerjenost v naročnika in njegove želje

Smo zelo odzivni, vneto in vztrajno rešujemo vsa vprašanja, ki so pomembna našim strankam. Deluje premišljeno, in ne odnehamo dokler zadevi ne pridemo do dna.

Timsko delo

Timsko delo postavljamo na prvo mesto. Nimamo političnega ozadja in ne delujemo pod vplivom t.i. političnih botrov. Zvesti smo svojim strankam, za katere rešujemo problematiko.

Odgovornost in zanesljivost

Svoje delo opravljamo odgovorno in zanesljivo. Vedno si prizadevamo za najboljši končni rezultat in izdelek – poročilo.

Znanje

Stalno izpopolnjujemo naše strategije dela ter metode preiskovanja vendar preko svojih pristojnosti enostavno ne moremo in ne smemo. Veliko svojega časa in sredstev posvečamo nadgrajevanaju znanja.

Optimizem in zvestoba

Zavezani smo k odličnosti, svoje delo opravljamo s ponosom in zanosom. Verjamemo v prihodnost naše agencije, hkrati pa se zavedamo tudi lastnega kakovostnega preživljanja prostega časa. Naše sogovornike vedno obravnavamo z največjim spoštovanjem.

Vaš DVA TIM

Drag View Close play
Scroll Top