Partnerska nezvestoba

Vaša vprašanja: Partnerska nezvestoba

Scroll Down

Pri svojem delu dobivamo veliko vprašanj v zvezi s ceno in postopkom pridobivanja dokaznega materiala v primerih suma partnerske nezvestobe.

V nadaljevanju podajamo nekaj splošnih smernic glede tovrstnih vprašanj:

  1. Kot naročnik detektivske storitve se morate zavedati, da je nemogoče vnaprej, brez podrobnih informacij podati ceno in načrt dela.
  2. Sam postopek in način pridobivanja dokaznega materiala ter cena je odvisna od kompleksnosti primera. Po naših dosedanjih izkušnjah se cene od primera do primera zelo razlikujejo. Cenovni razpon preiskovanja tovrstnih primerov se lahko giblje od 50 do 500 €, pri bolj zapletenih primerih pa cena lahko doseže 2000 € in več. Navedene cene so končne cene.
  3. Če imate tovrstni problem, ki bi ga radi razrešili, predlagamo, da nas pokličete ali pa se z nami dobite na neobvezujočem sestanku. Na tak način nam boste lahko zaupali potrebne informacije, na podlagi katerih se individualno izoblikuje sam postopek dela ter okvirna cena. S pomočjo vaših informacij lahko pridemo do čim hitrejše razrešitve problema in dobrih rezultatov.
  4. Začetne informacije, ki jih običajno potrebujemo so:
  • podrobnosti o delovnem času vašega partnerja,
  • njegov življenjski stil,
  • kdaj sumite, da se dogajajo določene stvari (med vikendi, po službi, na službenih potovanjih, prostočasne aktivnosti),
  • kdaj bi bilo najbolj smiselno opraviti nadzor.
  1. Vedno nas seveda lahko kontaktirate tudi preko elektronske pošte [email protected], kjer nam lahko sporočite vaše dvome glede partnerja in njegovega obnašanja ter ostale podrobnosti in težave.

Pri svojem delu smo diskretni, nudimo strokovno in individualno obravnavo. Za več začetnih informacij v zvezi s partnersko nezvestobo ste vabljeni tudi na spletno stran http://varanje.vohun.com/.

Vaš DVA TIM

Drag View Close play
Scroll Top