Zakaj smo drugačni?

Scroll Down

Splošna javnost je do detektivskega poklica in detektivov dokaj kritična. To je pokazala tudi anketa o percepciji detektivskega posla med ljudmi, ki so jo izvedli leta 2013 v ZDA, pri kateri so anketirance spraševali »Kako pogosto detektivi delajo v skladu z veljavno zakonodajo?« in »Katera beseda bi po vaše najbolj opisala detektiva?«

Nekateri preiskovalci se radi hvalijo s svojo policijsko preteklostjo, povazavami iz podzemlja ali pa z obveščevalskimi izkušnjami.

Sami se na tak način ne predstavljamo.

Pri nas ni ne vez in ne poznanstev, ne skrivnih “orožij” iz ozadja, ne preiskovanja mimo zakonov. Svoje podjetje in vse primere, ki jih preiskujemo, gradimo na podlagi transparentnosti, odkritosti in s tem, da enostavno dobro opravljamo svoj posel.

Odgovor, zakaj smo drugačni, je tukaj:

  • KREATIVNOST

Pri nas si ne izberete produkta iz nabora storitev, ampak vam mi na podlagi vašega primera priporočimo najboljšo možno rešitev. Pomagamo vam izbrati pravo rešitev za vaš problem, tako v pravnem kot etičnem smislu.

  • V PRIMERE SE POGLOBIMO

Zavedamo se svojega znanja, in k vsakemu primeru pristopimo resno in analitsko. Vemo, kje iskati prave informacije, ki bodo koristile v nadaljnjih postopkih.

  • ETIČNOST & TRANSPARENTNOST

Pri svoje delu ne uporabljamo neetičnih in nezakonitih metod. Če potrebujete informacije o vsebini telefonskih pogovorov, telefonske in bančne izpiske, zdravstvene kartotete, tratite svoj in nas čas. Naša agencija se z nezakonitimi posli ne ukvarja.

Pri svojem delu uporabljamo javno dostopne informacije kot tudi registre in evidence državnih organov. Kot detektivi se včasih poslužimo kreativnih preiskovalnih tehnik, vendar le v primeru, da z njimi ne prekoračimo zakonskih določb.

  • ODPRTOST

Odprti smo za različna sodelovanja, brezplačno svetujemo tudi svojim strankam, in jih poučimo, kako si lahko nekatere osnovne informacije poiščejo tudi sami. Ko pa kot stranka potrebujete profesionalca, smo vam vedno na voljo.

  • ODKRITOST

Če vam ne moremo pomagati, vam bomo to tudi povedali ali pa vam bomo svetovali, na koga se lahko obrnete. Kot profesionalci se zavedamo svojih omejitev, zato vam jih tudi obelodanimo.

  • IZNAJDLJIVOST

Uporabljamo najsodobnejšo opremo, včasih pa uporabimo tudi stare dobre »detektivske« tehnike. Najbolj izmed vsega pa se zanašamo na “lastno glavo” in zmožnost kreiranja novih poti pri iskanju odgovora na težave.

  • ZAVEZANOST

Vedno se zavežemo, da bomo po najboljših močen pomagali našim strankam. Zavezani smo tudi k molčečnosti in diskretnosti pri opravljanju naših storitev.

V novem letu vam želimo veliko uspehov tako na poslovnem kot osebnem področju! Vse dobro,

TIM Detektivsko varnostne agencije

Drag View Close play
Scroll Top